Didaktický program pro prezentaci elektrických lokomotiv - Baňanka, Petr (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci představuje jednoduchý didaktický program věnovaný tématu elektrických lokomotiv. Současně byla připravena příručka na shodné téma.
Keywords: pedagogika; didaktika; didaktické pomůcky; počítačové programy; PowerPoint; elektrické lokomotivy; Doprava