Didactical game developing social relationships between children - Kublová, Lucie (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zaměřuje na interakci v jazykovém vyučování a rozvoj komunikativních schopností v kontexu sociální hry. Sociální hra rozvíjí sociální vztahy dětí a podporuje přirozenou komunikaci. Děti ztrácejí ostych z mluveného projevu a obavu z jazykového vyučování.
Didaktická hra rozvíjející sociální vztahy dětí
Keywords: cizí jazyky; vyučování; komunikativní metody; sociální pedagogika; Hry; vztahy; Děti; ostych