Indikátory udržitelného rozvoje jako součást územně plánovacích podkladů - Hanzlíková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce se v teoretické části věnuje obecně udržitelnému rozvoji a indikátorům udržitelného rozvoje. V praktické části se zabývá územně plánovacími podklady Pardubického kraje, indikátory užívanými v územně plánovacích podkladech Pardubického kraje a porovnáním obcí s rozšířenou působností Hlinsko a Litomyšl. V závěru práce jsou také navrhnuta možná doporučení a zlepšení.
Indicators of the sustainable development as a part of planning documents
Keywords: udržitelný rozvoj; Agenda 21; indikátory udržitelného rozvoje; územně plánovací podklady; územně analytické podklady; sustainable development; Agenda 21; indicators of sustainable development; planning documents; planning analytical materials