Analýza stavebního spoření v České Republice - Kulhánková, Denisa (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou stavebního spoření v České republice, a to jak jeho vývojem, tak jeho současnými trendy. Cílem práce je analyzovat stavební spoření, srovnat jeho podmínky a nabídky a vyhodnotit, jaké dopady mají na tento finanční produkt změny zákona o stavebním spoření.
Analysis of Saving Buildings in Czech Republic
Keywords: Stavební spoření; Klient; úvěr; překlenovací úvěr; úroková sazba; státní podpora; zákon o stavebním spoření; Building savings; client; credit; intermediate credit; Interest Rate; state support; saving in building societies act