Systém odměňování v kontextu měření výkonnosti - Doležalová, Zlata (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce pojednává o systémech odměňování zaměstnanců v kontextu měření výkonnosti podniků. Cílem této práce je provést analýzu provázanosti systému odměňování a strategického systému měření výkonnosti společnosti. Dále jsou v práci identifikovány přínosy integrovaného systému řízení výkonnosti. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky a stanoveny návrhy ke zlepšení. Tato práce definuje hlavní rysy systému odměňování zaměstnanců zaměřeného na výkonnost, je zde provedena analýza provázanosti systému hodnocení a odměňování se strategickými cíli společnosti a na základě toho jsou identifikovány přínosy integrovaného systému řízení výkonnosti pro oblast lidských zdrojů.
Remuneration system in the context of performance measurement
Keywords: remuneration; payroll forms; efficiency; performance measurement; performance management; odměňování; mzdové formy; výkonnost; měření výkonnosti; měření a řízení pracovního výkonu zaměstnanců