Opatření pro zvýšení udržitelné mobility v Opavě - Malchárková, Blanka (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá dopravní dostupnosti s využitím různých druhů dopravy ve městě Opava. Součástí práce je analýza současného stavu přístupnosti města a následný návrh řešení, který povede ke zlepšení životního prostředí. Závěrem je provedeno zhodnocení předložených návrhů.
Measures of increase sustainable urban mobility in Opava
Keywords: doprava; dostupnost; město; mobilita; transport; availability; city; mobility