Analýza hospodaření vybraného podniku - Riesová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou hospodaření vybraného podniku. První část obsahuje teoretická východiska pro zpracování druhé, praktické části práce. Praktická část obsahuje charakteristiku vybraného podniku a následně analýzu hospodaření pomocí vybraných metod. Na závěr jsou uvedeny možné návrhy a doporučení vycházející z výsledků provedených analýz.
Economic analysis of the chosen company
Keywords: finanční analýza; metody finanční analýzy; syntetické ukazatele; ekonomická přidaná hodnota; financial analysis; methods of financial analysis; synthetic indicators; economic value added