Komparace nabídky přímého bankovnictví - Čiháková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce v teoretické části obecně popisuje produkty přímého bankovnictví. Produkty jsou jednotlivě charakterizovány, je zde řešena jejich bezpečnost a výčet všech služeb, které tyto produkty poskytují. Jsou vyzdviženy přednosti přímého bankovnictví i jeho nedostatky. Praktická část se pak především zabývá komparací produktů přímého bankovnictví u dvou vybraných bank. Konkrétně se jedná o Komerční banku a eBanku. Banky byly vybrány na základě jejich známosti a rozšířenosti na našem finančním trhu.
Comparison of offer of direct banking
Keywords: přímé bankovnictví; bezpečnost; ochrana; rizika; homebanking; internetové bankovnictví; telefonické bankovnictví; GSM bankovnictví; platební karty; Komerční banka, a. s.; eBanka; srovnání