Kapalné polybutadienové kaučuky KRASOL LBD a KRASOL GL-02 jako matrice pro kompozitní materiály - Rybyšar, Petr (Univerzita Pardubice, 2001)
Studie o chemické odolnosti, mechanických, termomechanických a elektrických vlastnostech polybutadeinových kaučuků vulkanizovaných sírou v závislosti na obsahu síry ve vulkanizační směsi. Popis vlastností sklovláknitých kompozitních materiálů s matricí na bázi vulkanizátu polybutadienového kaučuku v závislosti na obsahu a typu skleněné výztuže.
Liquid polybutadiene rubbers KRASO LBD and KRASOL GL-02 as a matrix for composite materials
Keywords: polybutadienové kaučuky; vulkanizace; sklovláknité výztuže; kompozitní materiály; chemická odolnost