Vliv diskontní sazby na úrokové sazby komerčních bank - Pazderová, Monika (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce analyzuje vliv diskontní sazby na úrokové sazby komerčních bank. Teoretická část bakalářské práce vychází z poznatků získaných z odborné literatury týkající se dané problematiky. Praktická část práce je zaměřena na analýzu vlivu diskontní sazby na úrokové sazby termínovaných vkladů České spořitelny a.s., Československé obchodní banky a.s. a Raiffeisenbank a.s..
The influence of the discount rate on interest rates of commercial banks
Keywords: discount rates; interest rates; regressive analyses; term deposits; Bank system; diskontní sazby; úrokové sazby; regresní analýzy; termínované vklady; Bankovní systém