Ochrana matně natíraných papírů před oděrem lakováním - Zelinková, Hana (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka se v práci zabývá hodnocením odolnosti tisku vůči oděru matně natíraných papírů a hodnocení vlivu plošného pokrytí tisku.
Abrasion Protection of matt-coated papers by varnishing
Keywords: polygrafie; matné natírané papíry; Lakování; odolnost proti oděru