Digitální hodinky - Borůvka, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se věnuje návrhu a výrobě demonstračního přípravku digitálních hodinek. Popisuje použité komponenty, které byly vybrány s ohledem na minimalizaci rozměrů a spotřeby zařízení. Dále se věnuje návrhu DPS, osazení a tvorbě řídícího softwaru.
Digital watch
Keywords: digitální hodinky; obvod reálného času; řadič SSD1332; ATmega328P; digital wrist watch; real time clock; SSD1332 controller; ATmega328P