The usage of fairy tales in English lessons and their influence on children´s social development - Mikešová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce pojednává o přínosu pohádek pro sociální vývoj dětí a zabývá se možnostmi jak tento žánr využít v hodinách anglického jazyka pro zlepšení jazykové úrovně mladších žáků. Praktická část nabízí podrobnou analýzu hodin, při kterých byla tato metoda využita.
Používání pohádek v hodinách anglického jazyka a jejich vliv na sociální vývoj dětí
Keywords: pohádky; vyučování; Anglický jazyk; vývoj dítěte