Ziskovost jednotlivých zákazníků společnosti BOBY - FLEISCH, spol. s r.o. - Jiran, David (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zaměřuje na stanovení ziskovosti zákazníků. Byla zpracována pro společnost Boby Fleisch, která se zabývá přepravou živých hospodářských zvířat. Teoretická část se zabývá řízením vztahů se zákazníky podle jejich přínosů pro společnost. V praktické části je provedena analýza stávajícího způsobu stanovení významu jednotlivých zákazníků s využitím kritéria tržeb. Poslední části této práce se zaměřují na návrhy stanovení ziskovosti jednotlivých zákazníků a zhodnocení navrženého řešení.
Profitability of individual customers of BOBY - FLEISCH, spol. s r.o.
Keywords: ziskovost; zákazníci; Boby Fleisch; náklady; tržby; Paretova analýza; velrybí křivka; profitability; customers; Boby Fleisch; costs; sales; Pareto analysis; whale curve