Prognóza pre mesto Krompachy s dôrazom na trh práce a sociálnu vylúčenosť rómskej komunity - Hudec, Oto; Džupka, Peter; Želinský, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Príspevok sa zaoberá prognózovaním budúceho vývoja s využitím kvantitatívneho a kvalitatívneho prístupu na príklade mesta Krompachy s dôrazom na trh práce a sociálnu vylúčenosť rómskej komunity.
Keywords: kvalitatívne a kvantitatívne predvídanie; extrapolačné metódy; Krompachy