Logistické procesy v Yusen Logistics (Czech) s.r.o. - Dastych, David (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce se zaměřuje na vybrané logistické procesy ve společnosti Yusen Logistics (Czech) s.r.o. Teoretická část práce čerpá z odborné literatury a je zaměřena zejména na lean management a Toyota Production System. Dále se práce zabývá analýzou současného stavu jednotlivých procesů, na které je práce zaměřena. Na základě zpracované analýzy jsou pak ve třetí kapitole předkládány návrhy na zlepšení vybraných procesů a jejich následné zhodnocení.
Logistics processes in a Yusen Logistics (Czech) s.r.o.
Keywords: logistika; logistický proces; lean management; Toyota Production System; logistics; logistics process; lean management; Toyota Production System