Strategie přepravy poštovních zásilek v systému automatizovaných třídicích center - Žlebčík, Marcel (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce analyzuje rozvoj hlavní poštovní přepravní sítě České pošty s.p. v závislosti na plánovaném rozvoji dopravní infrastruktury České republiky a dokončení výstavby všech plánovaných osmi třídicích center.
Strategy of items in post transport within automaticaly controll sorting centers
Keywords: dopravní infrastruktura; poštovní přeprava; dopravní prostředky; automatizace procesů; třídění; poštovní zásilky; Česká pošta s.p.