Posuzování hluku z dopravy - Nagy, Přemysl (Univerzita Pardubice, 2009)
Předložená bakalářská práce se zabývá hlukem z dopravy.
Assessment of noise from transport
Keywords: Doprava; hluk; Životní prostředí; Traffic; Environment; noise