Marketingová komunikace vybrané hotelové sítě - Ostřanská, Josefína (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem bakalářské práce je analýza marketingové komunikace služeb vybrané hotelové sítě a návrh marketingového přístupu s důrazem na zefektivnění spokojenosti zákazníků a komunikace. Struktura práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části dochází k seznámení s pojmy týkajících se daného tématu. Popisuje význam marketingu, marketingové komunikace a dále jednotlivé nástroje marketingového komunikačního mixu. V praktické části je představena vybraná hotelová síť včetně její analýzy. Dále dochází k zhodnocení současné komunikační aktivity a nástrojů. Závěrečná část obsahuje možné návrhy na zefektivnění spokojenosti zákazníků a celkové zlepšení současné marketingové komunikace. Rozsah práce koresponduje s osnovami předmětu.
Marketing communication of chosen hotel chain
Keywords: marketing; marketingová komunikace; marketingový komunikační mix; marketing hotelových služeb; vztahy s veřejností; reklama; strategie; marketing; marketing communication; marketing communication mix; public relations; advertising; strategy; promotion