Taktový jízdní řád na trati Dobříš - Praha a jeho stabilita - Bek, Jan (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce se zabývá vytvořením taktového jízdního řádu na trati Dobříš Praha a posouzením jeho stability. Diplomová práce doplňuje bakalářskou práci na téma Změny dopravní infrastruktury na trati Čerčany - Praha pro podporu rozvoje osobní dopravy.
Fixed-interval Timetable on the Dobříš - Praha Line and its Stability
Keywords: takt; stabilita; Dobříš; Vrané nad Vltavou; železnice; přeprava; rychlost; fixed-interval; stability; railway; transport; speed