Změna v přístupu k řízení dopravní společnosti s využitím telematického systému - Hlásek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce analyzuje systém přepravy dřevní hmoty a sypkých materiálů ve společnosti Corrida Universe s.r.o. Na základě závěrů z analýzy byl navržen nový model systému přepravy využívající moderní telematický a informační systém RMC. V novém modelu je kladen důraz na vysokou efektivitu procesů, rozvoj společnosti a spokojenost jak zaměstnanců, tak zákazníků.
Change attitude to the management of the transport company with the help of the telematics system
Keywords: přeprava dřeva; silniční nákladní doprava; systém dopravy; technologický proces; telematický systém; vzdělávání řidičů; timber transport; road haulage; transport system; technological process; telematics system; driver education