Komunikační systém jednoduchého průmyslového řídicího systému - Mariška, Martin (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce zahrnuje vytvoření programového vybavení pro propojení řídicího počítače s periferiemi na bázi mikroprocesoru Atmel a navržení simulačního programu na PC pro ověření a testování funkcionality. Součástí práce je ověření doby odezvy při různém zatížení systému.
Simple communication system of industrial control system
Keywords: řídicí systém; Komunikace; periferie; multitasking; control system; communications; peripherals; multithreading