Úroveň znalostí studentů zdravotnických nelékařských oborů v oblasti orálního zdraví - Mičková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce je zaměřena na úroveň znalostí studentů zdravotnických nelékařských oborů v oblasti péče o orální zdraví. V teoretické části jsou popsána nejdůležitější teoretická východiska k dané problematice. Výzkumná část byla zpracovaná za pomocí dotazníku vlastní tvorby. Ve výzkumné části byly shromážděny informace získané od respondentů v oblasti orálního zdraví. Na základě zjištěných informací a dat byla stanovena obecná doporučení, jak zvýšit úroveň znalostí studentů zdravotnických nelékařských oborů v oblasti orálního zdraví.
Level of knowledge of medical students' in nonmedical disciplines related to oral health
Keywords: orální zdraví; prevence; studenti; zuby; zubní kaz; oral health; prevention; students; teeth; tooth decay