Demence u seniorů - Malínková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se zabývá problematikou demencí. V teoretické části je popsáno onemocnění demence. Výzkumnou část tvoří vyhodnocení dotazníků zaměřených na názory a znalosti sester o onemocnění.
Aphrenia in the elderly
Keywords: demence; diagnóza; léčba; stáří; geriatrie; Ošetřovatelská péče; psychosociální problémy; dotazníkové šetření