Rekonstrukce ulice Teplého v Pardubicích - Pavelka, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem diplomové práce je navržení celkové rekonstrukce sběrné komunikace ulice Teplého v Pardubicích. Záměrem práce je vhodné rozdělení prostoru místní komunikace s ohledem na bezpečný pohyb chodců, cyklistů a ostatních účastníků silničního provozu. Diplomová práce je zpracována ve stupni pro stavební povolení.
Reconstruction of street Teplého in Pardubice
Keywords: místní komunikace; komunikace pro pěší; komunikace pro cyklisty; okružní křižovatky; rekonstrukce; local roads; pavement; roads for bikers; roundabout; reconstruction