Získávání zaměstnanců a jejich adaptace v podmínkách Povodí Labe, státní podnik - Paulusová, Helena (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce pojednává o možnostech náboru, výběru a adaptace zaměstnanců v Povodí Labe, státní podnik. Zabývá se teoretickými poznatky této problematiky, následně provádí analýzu současného stavu. Poté navrhuje nové postupy, které porovnává s aktuálním stavem.
The recruitment of employees and their adaptation in the environment of Povodí Labe, state enterprise
Keywords: Povodí Labe, státní podnik; adaptace; nábory; výběry zaměstnanců; Povodí Labe, state enterprise; adaptation; recruitments; selections of employees