Návrh a realizace řídicího software modelu zásobníku sypkého materiálu - Pavel, Jiří (Univerzita Pardubice, 2019)
Obsahem této bakalářské práce je návrh a realizace software pro výukový model zásobníku sypkého materiálu, který je inspirován komerčně vyráběnými modely z řady EDUmod. Ovládání tohoto modelu bude realizováno pomocí PLC automatu Siemens LOGO. V teoretické části se zabývám obecně PLC automaty se zaměřením na právě používaný Siemens LOGO, obdobnými, komerčně vyráběnými modely řady EDU-mod a nově vymyšleným a navrhnutým unikátním modelem obdobné konstrukce. Obsah praktické části se skládá z realizace a testování softwaru mikrokontroleru modelu a realizace sady demonstračních příkladů pro řízení modelu.
Design and implementation of control software for a bulk material container model
Keywords: EDU-mod; PLC automat; Siemens LOGO; EDU-mod; PLC automat; Siemens LOGO