Rizika malého podniku - Zelená, Magdalena (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rizik malého podniku, která se týkají finanční oblasti. První část popisuje obecně rizika a jejich členění a problematiku finanční analýzy. Další část obsahuje popis analyzovaného podniku. V poslední části se vyskytuje finanční analýza, která má za úkol identifikovat finanční rizika podniku, a také doporučení, jak tato rizika eliminovat.
Small Enterprise Risks
Keywords: riziko; malé podniky; finanční analýza; Galko s.r.o; risk; small enterprises; financial analysis