Analýza vlivu vzdělávání na pracovní výkonnost zaměstnanců České spořitelny a.s., pobočka Pardubice - Kolčárková, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou vlivu vzdělávání na pracovní výkonnost zaměstnanců České spořitelny a.s., oblastní pobočky Pardubice. Analýza je prováděna pomocí měkkého faktoru prosperity (spokojenost zákazníků). Nejdřív jsou popsány důležité teoretické poznatky související s touto problematikou. Praktická část této práce zpočátku seznamuje s celkovou charakteristikou podniku, poté se věnuje analýze vzdělávacích metod a popisuje průběh tréninkového dne. Poslední kapitola je věnována charakteristice hodnotících metod, výsledkům zpracovaných dat spokojenosti zákazníků a také informuje o zjištěných skutečnostech.
An analysis of the influence of education on work efficiency in Česká spořitelna a.s., district branch Pardubice
Keywords: Education; work efficiency; Evaluation; Vzdělávání; pracovní výkonnost; hodnocení