Návrh organizace skladování ve firmě PENDA s. r. o. - Slepička, Marek (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou technologie skladování ve firmě PENDA s.r.o. V práci je nejprve analyzován současný stav skladování. Ve druhé části jsou navrhnuta vylepšení současné technologie skladování. Ve třetí části jsou tyto návrhy zhodnoceny spolu s využitím ve firmě PENDA s.r.o.
Proposal for the organization of storage in a company PENDA s.r.o.
Keywords: analýza; sklady; technologie; vylepšení; analysis; stocks; technology; improvements