Plán organizace dopravy v metru - Lang, Pavel (Univerzita Pardubice, 2004)
Charakteristika provozu pražského metra, typy vozidel. Druhy zabezpečovacího zařízení, organizace provozu. Návrh jednotlivých variant provozu po zprovoznění úseku IV.C1 resp. IV.C2. Vyhodnocení a výběr variant, zpracování fragmentu GVD, GOS a SJŘ.
Organizational plan of the metro transport
Keywords: Metro; organizace dopravy; zabezpečovací zařízení; plánování; Grafikon vlakové dopravy