Přeložka silnice II/327 Obchvat obce Nový Bydžov - Drobná, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2015)
Návrh západní části obchvatu obce Nový Bydžov je zaměřen na řešení dopravní problematiky v centru Nového Bydžova. Návrh komunikace je proveden ve dvou variantách, přičemž varianta B je řešena v rámci územního plánu a je více vypracována. Obě varianty jsou řešeny v kategorii S9,5/80.
Shift of road II/327 - bypass the township of Nový Bydžov
Keywords: by-pass; communication; roundabouts; pavements; longitudinal section; cross section; obchvat; komunikace; okružní křižovatky; vozovky; podélný profil; příčný řez