Metody získávání a výběru pracovníků ve veřejném a soukromém sektoru - Šarapatková, Helena (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka se zabývá metodami výběru a přijímání pracovníků v soukromém a veřejném sektoru a jejich vzájemným srovnáním.
Method of recruiting and selection people in public and private sector
Keywords: Výběr pracovníků; Státní správa; inzerce; veřejný sektor; personalistika; veřejná správa