Ocenění vybraného podniku - Kalousová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem této diplomové práce je ocenění vybraného podniku. V první kapitole se zaměřím na přístupy k ocenění podniku, následně se zabývám postupem při ocenění podniku a vybranou metodou pro ocenění podniku. V následujících kapitolách představím podnik, provedu strategickou a finanční analýzu a poté vybraný podnik ocením.
Valuation of selected company
Keywords: ocenění podniku; metoda DCF; hodnota podniku; ECOS Choceň s.r.o.; valuation of company; DCF method; value of company; ECOS Choceň s.r.o.