Návrh strategie ochrany životního prostředí v dopravní organizaci - Ostrá, Jana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci mapuje ekologické chování železniční stanice Ústí nad Labem-západ. Odhaluje nedostatky v ochraně životního prostředí a navrhuje jejich odstranění.
Proposition of the environment protection strategy in transport organization
Keywords: ekologie; ochrana životního prostředí; železniční doprava; Ústí nad Labem