Dolany - most přes Ždánický potok - Pavlas, Petr (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá návrhem nové mostní konstrukce z prefabrikovaných prvků pro převedení pozemní komunikace III.třídy přes drobný vodní tok v obci Dolany.
Dolany - The bridge across the Ždánický potok
Keywords: Most; silniční most; prefabrikovaný most; rámový most; propust; návrh; Bridge; road bridge; prefabricated bridge; frame bride; penstock; Project