Návrh obchvatu obce Stěžery - Tužil, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Jedná se o návrh obchvatu obce Stěžery. Bylo navrženo směrové a výškové vedení komunikace, včetně konstrukce vozovky a odvodnění. Obchvat je navržen jako kategorie S9,5/80.
Design of the Stěžery by-pass road
Keywords: Obchvat; Komunikace; Vozovka; niveleta; osa silniční komunikace; podélný profil; příčný řez; By pass; Road; pavement; vertical alignment; axis; longitudinal section; cross section