Proces finančního poradenství na pracovištích České pošty, s.p. - Kopecká, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce řeší stupeň dostupnosti finančního poradenství pro populaci. Ukazuje na spolupráci mezi Českou poštou, s.p. a institucemi poskytujícími finanční služby: ČSOB, Českomoravská stavební spořitelna. Řeší otázku vzdělávání obchodních prodejců, aby byli plně kvalifikovaní při nabízení a prodeji finančních produktů. Zabývá se současnou situací a nabízí i možné návrhy na zlepšení.
The process of financial counselling in the workplaces of the Czech post, state enterprise
Keywords: Czech post, state enterprise; financial advisers; training courses; coalition's partners; clients; bank products; Česká pošta, s.p.; finanční poradci; školící kurzy; alianční partneři; klienti; bankovní produkty