Financování politických stran - Pánková, Kristina (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce obsahuje jednotlivé modely financování politických stran v zahraničí i v naší republice a je zaměřena především na soudobou problematiku.
Keywords: politická strana; vývoj; financování; státní financování