Založení firmy na ekologickou likvidaci osobních automobilů a technologický postup této ekologické likvidace - Daněk, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce je zaměřena na ekologickou likvidaci osobních automobilů. V první kapitole jsou uvedeny obecné informace o ekologické likvidaci, statistiky a podmínky pro založení firmy na ekologickou likvidaci osobních automobilů. V druhé kapitole je charakterizován technologický postup ekologické likvidace a jeho analýza. Dále je v této kapitole uvedený příkladný technologický postup ekologické likvidace vybraného osobního automobilu. Na základě předchozí analýzy jsou ve třetí kapitole bakalářské práce uvedeny návrhy na zefektivnění postupu ekologické likvidace. Součástí této práce jsou také názorné přílohy.
Setting up of a business for the ecological disposal of vehicles and the technological process of this ecological disposal
Keywords: car wrecks; ecological disposal; technological process; creating a company; sorn vehicle; autovraky; ekologická likvidace; technologický postup; založení firmy; zánik vozidla