Rizikový management a ochrana vybraného podniku před krizí - Pačes, Filip (Univerzita Pardubice, 2013)
Předmětem bakalářské práce je rozbor dopadu ekonomické krize a ostatních rizik na vybraný podnik. První část je zaměřena na charakteristiku vybraného podniku, uvedení do tématu a seznámení s teorií. Následuje aplikace problematiky na konkrétním případu. V poslední části jsou shrnuty poznatky, vyhodnoceny výsledky a navržena doporučení.
Risk Management and Prevention Against Company Crisis
Keywords: krize; identifikace rizika; ochrana podniku; bonita; finanční analýza; crisis; identification of risk; protection of company; bonita; financial analysis