Depresivní stavy u seniorů žijících v sociálním zařízení - Homolová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2022)
Obsahem bakalářské práce je výskyt depresivních stavů u seniorů žijících v sociálním zařízení. Bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Část teoretická projednává téma stárnutí, stáří, zařízení sociální péče a deprese. Část praktická je tvořena Geriatrickou škálou deprese a dotazníkovým šetřením, které je cíleno na depresivní stavy u seniorů.
Depressive conditions affecting seniors in social facilities
Keywords: stárnutí; stáří; sociální zařízení; senioři; deprese; aging; old age; social facilities; seniors; depression