Poskytování služby Obchodní balík v malých provozovnách v rámci sítě České pošty, s.p. - Hanáková, Olga (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce si klade za cíl posoudit, zda je nutné podávat Obchodní balíky na všech podacích místech tak, jak je v současné době uvedeno v Poštovních podmínkách pro službu Obchodní balík. V první části práce je proveden rozbor postavení České pošty, s.p., na trhu poštovních služeb. Důležitá část je věnována postavení Poštovních podmínek České pošty, s.p., s důrazem na Poštovní podmínky pro službu Obchodní balík. Druhá část se zabývá nutností bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Stěžejní část práce se zaobírá otázkou: "Zda je nutné a žádoucí, aby i na malých provozovnách bylo poskytováno podání Obchodních balíků, a to zejména s přihlédnutím k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci.".
To afford service of Merchant parcel in a small workroom in terms of Czech post office
Keywords: obchodní balíky; poštovní podmínky; podací místa; bezpečnost práce; ochrana zdraví; pošta; merchant parcels; mails articles; posting places; labour protection; health protection; post office