Vazby IS SENA na informační a řídící systémy ČD - Mikula, Josef (Univerzita Pardubice, 1997)
Obsahem práce je hodnocení vazeb IS SENA na ostatní systémy ČD, na hodnocení tvořeného GVD a na stanovení výstupu pro informační a řídicí systémy ČD.
Keywords: IS SENA; Grafikon vlakové dopravy; vazby; výstupy; Komunikace