Dopad COVID-19 na pravidelnou mezinárodní linkovou autobusovou dopravu z pohledu cestujících - Mohaupt, Kryštof (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se zaměřuje na mimořádné události, zejména na současnou pandemii viru COVID-19, z hlediska cestujících v dálkové dopravě po Evropě. Fakta jsou reflektována z rešerše, informací poskytnutých zástupkyní společnosti FlixBus a z provedeného dotazníkového šetření. Práci uzavírají návrhy opatření k eliminaci daného problému.
Impact of COVID-19 on regular international scheduled bus services from the passengers' point of view
Keywords: COVID-19; pandemie; mezinárodní doprava; mimořádné události; cestující; průzkum; COVID-19; pandemic; international transport; emergency situations; passengers; survey