Potřeby a možnosti webových stránek města Hlinska v Čechách z pohledu občana - Gregorová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována rozboru a hodnocení webových stránek z pohledu občana na základě stanovených kritérií. Tato kritéria vychází z doporučení, zákonů a předpisů, které jsou vydány v rámci České republiky. Na základě stanovených kritérií jsou hodnoceny stránky města Hlinska v Čechách a navržena možná řešení pro jejich vylepšení.
Needs and possibilities city´s web sites Hlinsko v Čechách from inhabitants view
Keywords: web sites; analyses; Evaluation; criteries; solution; webové stránky; rozbory; hodnocení; kritéria; řešení