Analýza kvality života v regionech východní Evropy - Vacková, Klára (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce bude sloužit studentům pro pochopení oblasti Kvality života jako teoretické i praktické disciplíny. Práce poukáže na možné úhly pohledu tohoto oboru a na faktory, jež kvalitu života ovlivňují, dále pak přiblíží jeden ze způsobů hodnocení kvality života na základě daných indikátorů.
Analysis of the quality of life in the regions of Eastern Europe
Keywords: quality of life; cluster analysis; NUTS; analysis; dendrogram; kvalita života; shluková analýza; NUTS; analýza; dendrogram