Možnosti využívání informačních technologií v podniku MHD - Doule, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je věnovaná možnostem aplikace moderních prvků IS/IT v prostředí Dopravního podniku města Pardubic a. s. a je zaměřená na zefektivnění informačních toků uvnitř podniku.
Possibilities of information technology utilization by an urban public transportation company
Keywords: Informační technologie; Informační systémy; městská hromadná doprava; Dopravní podnik města Pardubic