Vyučovací předmět "Materiály" : metodická pomůcka pro výuku odborného předmětu na středních odborných učilištích - Dobiáš, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci hodnotí didaktickou účinnost učiva o materiálech na středních odborných učilištích. Hlavní pozornost věnuje železným a neželezným kovům, slitinám a plastům.
Keywords: pedagogika; didaktika; materiály