Aplikace pro tvorbu a distribuci PR článků - Vrzalová, Hana (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá aplikací pro distribuci PR článků. Na začátku je nastíněn význam public relations a PR článků. Následuje uvedení do problematiky zveřejňování a odebírání článků v prostředí Internetu. V této části je okrajově zmíněna problematika optimalizace webových stránek pro internetové vyhledávače. Podstatná část této práce je věnována tvorbě webové aplikace od jejího hrubého popisu, přes výběr systému po správu obsahu webových stránek, až po její tvorbu stanovenými technickými prostředky. Následně je popsáno řešení implementace do konkrétního systému, ověření funkčnosti a vyhodnocení aplikace.
Applications for the creation and distribution of PR articles
Keywords: webové aplikace; public relations; PR články; redakční systémy; Joomla; WordPress; web applications; article PR